De rijlessen

Wij geven de rijles volgens een gestructureerd lesplan om de leerling zo goed mogelijk voor te bereiden op het praktijkexamen. Tijdens de rijopleiding worden met name de bijzondere verrichtingen ruimschoots herhaald en er wordt goed geoefend bij complexe verkeerssituaties met als doel om je zo goed mogelijk voor te bereiden op het praktijkexamen en ook na het behalen van je rijbewijs je als bestuurder zelfverzekerd kan deelnemen aan het verkeer.

Elke leerling is anders de één heeft wat meer lessen nodig de ander haalt zijn rijbewijs in minder lessen. Wij kijken specifiek naar de leerling welke aandacht deze nodig heeft. Ons doel is beginnende bestuurders opleiden die veilig deel kunnen nemen aan het verkeer.

Fouten maken mag
Wees niet bang om fouten te maken, fouten maken mag tijdens de rijles daar leer je van. De instructeur is ervoor om je te helpen en wijzen op de fouten. Niemand is perfect.

De Theorie eigen maken

De theorie eigen maken kunnen op een aantal manieren gedaan worden
– Individueel oefenexamens maken een daarna uitleg in een theorieruimte
– Zelfstudie doormiddel van een memorystick met oefenexamens en een theorie boek
– Zelfstudie via internet
Indien je studie middelen nodig hebt zijn deze uiteraard te verkrijgen via onze rijschool.

En wanneer je lesstof goed beheerst kun je je theorie-examen gaan doen. En als je geslaagd bent voor je theorie is deze 1,5 jaar geldig.

Het aanvragen van het theorie examen kan je zelf doen op de website van  www.cbr.nl en uiteraard willen wij dat ook voor je doen.

LikeBox